En İyi İş Fikirleri

2011 yılında ön plana çıkan ve her zaman size kazandıracak olan en iyi iş fikirlerini sizlerle paylaşmak istiyorum..

İnternetten Para Kazanmak

Bu benim kişisel favorim olduğunu söyleyebilirim.Maliyet ve kar oranları çok güzel.Birçok yenilikçi şirket internete giriş yapmakta.Ayrıca internet sektörü çok hızlı büyümekte.Geleceği oldukça parlak.Online bilgi,online mağaza ve websitesi gibi projeler yapabilirsiniz.

Kişiselleştirilmiş Ürünler ve Hizmetler

Kişiselleştirme moda.İnsanlar kendilerini her zaman özel hissetmek isterler.Örneğin kişiye özel t-shirt yapma fikri dahi başarılı iş fikrine örnektir.

Sosyal Medya Danışmanı

Artık bir kuruluşun başarılı olmasında sosyal medyanın rolüde büyük.Facebook,twitter gibi sosyal medyaları etkin kullanmak büyük katkı sağlamakta.Sosyal meday danışmanlığı da buna oranla aranan bir meslek haline gelmiş durumda.

Sosyal Sebeple Küçük İşletmecilik

‘Bizimle çalışın biz sizin adınıza bir ağaç dikelim.’ çok iyi bir iş fikridir.İnsanlara iyi bir şey yaptıklarını hissettirmek onları mutlu kılmakta.Böylece mutlu müşteri mutlu kazanç durumu oluşmaktadır.

Evde Çalışarak Para Kazanmak

Ev tabanlı iş iyidir.Son yıllarda evde iş olanakları da çok artış göstermekte.Evde çalışmak her yönden müthiş bir iş fikri.

[hana-code-insert name=’orta’ /]

Yeşil ve Organik İş

İnsanlar son yıllarda artan sağlık sorunları yüzünden doğaya yönelmeye başladırlar.Yeşil enerji,yeşil inşaat,organik gıdalar,organik giyim vb. ile ilgili işler 2011 için büyük bir iş fikri.

1 thought on “En İyi İş Fikirleri”

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top