Yeni Yatırım Fırsatı

“İnsanların kötü huylarından para kazanın” konulu mesajımda en kârlı işlerin çoğunun insanların kötü huylarına, günahlarına ve zayıflıklarına dayalı işler olduğundan bahsetmiştim. Şu andan itibaren, bundan daha da emin olduğumu söyleyebilirim.

Hepimizin zayıf yanı ne biliyor musunuz? Aşırı merak! İtiraf edin: Bazen görünmez olup duvarlardan geçmek ve patronun ofisinde geçen konuşmayı dinlemek istiyorsunuz. Ya da küçükken anne-babanızın kapalı kapılar arkasında konuştuklarını duyabilmek için neler verebileceğinizi hatırlayın… İki uyanık adam böyle hayallerden nasıl para kazanılacağının farkına vardı ve tuhaf bir alet icat etti: “Komşu Çubuğu”.

Nasıl göründüğünü ve çalıştığını merak ediyor musunuz? Stetoskopa benziyor ve duvara yapıştırılabiliyor. Böylece bulunduğunuz yeri terk etmeden duvarlar arkasında konuşulanları takip edebiliyorsunuz. Aletin mucitleri satışların başarılı olduğunu hatta beklenen seviyeyi bile geçtiğini söyledi.

Bu sadece iyi bilinen pazarlama kaidelerinden birisi; “bir ihtiyaç bul ve onu gider!” Girişimcilik için güzel bir yatırım fırsatı ürün hakkında detaylı bilgi için lütfen bizimle iletişime geçiniz.

[hana-code-insert name=’orta’ /]

 

1 thought on “Yeni Yatırım Fırsatı”

  1. merhabalar konu ile ilgili ayrıntılı bilgi verirmisiniz ben zaten e-ticaret le uğraşıyorum 4 tane sitem var hemen bir girişim yapabilirim cevabınızı bekliyorum ilgi ve alakanıza şimdiden teşekkür ederim

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top